19 augustus, 2012

A Zoeva beauty: Warm Shimmer Palette



Ik ben gek op oogschaduw, en wissel er ook graag veel mee af. Ik wil niet dat mijn oogschaduw 'geplakt' lijkt te zitten, ik wil verandering! Daarom wou ik al een lange tijd een oogschaduwpalette, zodat ik lekker kon switchen en veel afwisselen. Zo'n half jaar geleden heb ik bij Zoeva een Warm Shimmer Palette gekocht, ik wou namelijk de 88 Warm, maar wel met shimmer! De 88 heeft ook veel kleurtjes zonder shimmer en die zijn mat, dit trekt mij minder. Dan maar wat meer betaald voor het voor mij 'perfecte palette'!
Ik vind hem echt super en leuk om mee te make uppen. Klaar voor veel foto's? 



 Het palette ziet er mooi en strak uit, het is bijna mat zwart. Ik heb het al een tijdje en wou eerlijk laten zien hoe het er na een halfjaar uitziet: Niet meer glad maar vlekkerig door vingers. Ik denk dat het makkelijk schoon te maken is, maar er is nog niks aan de hand; alleen ziet het er niet zo netjes uit.

Er zitten 88 kleurtjes in het palette, dit lijkt enorm veel, maar je hebt het eigenlijk niet door als je je ogen opmaakt, ze pans zijn namelijk heel klein. Dit is niet erg als je veel verschillende kleuren gebruikt, maar als je verzot bent op 1 kleur; die raakt best snel op.

Het palette kost €16,95; hier komen nog wel verzendkosten op. Toch is het niet duur voor zo'n goede pigmentatie! Echt, die is heel sterk; super mooi <3

Je ziet hier ook de achterkant, daar staat wat info op, niks speciaals eigenlijk. Het palette is helemaal vlak, je kunt het hierdoor makkelijk opstapelen, dat is handig!
 Hier zie je de sluiting van het palette, deze is niet 'supereasy', hij gaat niet zo vlot open. Dit is eigenlijk een voordeel, je hoeft niet bang te zijn dat hij onderweg openvliegt en alles onder de oogschaduw komt. Je hebt wel 2 handen nodig om hem te openen.



Hier zie je foto's van de oogschaduws, mooie kleuren hè!
Het hele palette, met wat poedertjes; het kan niet nieuw blijven!

Opvallende kleuren & tinten, vooral warme kleuren.

Hier zitten ook wat meer koude kleuren tussen, gemixt met warme tinten.

Prachtige natuurlijke, shimmery kleuren.. Zwijmel zwijmel

Als je dit ziet heb je toch zin om een ooglook te maken!?

Ook geel, mandarijnoranje en paars komen aan bod.

Swatch; lekker veel pigment & shimmer.

Nog een swatch, met een mooie donkere kleur.

Zie ik daar nou een koraal-perzik kleurige oogschaduw? Mooi!


Ook zitten er wat highlighters bij, zelfs met een soort duo-color effect
(er zit een parelmoer glans in, bovenste rij middenste kleur; een lichte roze waas).
Oneindig veeeel kleurtjes, lovely.
Nu ik dit artikel af heb, heb ik weer zin om lekker in de weer te gaan met dit palette. Voor een lage prijs heb je zo'n mooi palette met veel kleuren, echt om uit te vinden wat bij jou past. Misschien is het voor mij tijd om ook het Nude (Shimmer?) Palette aan te schaffen, ik zit erover te denken. Of Cool Shimmer.. Laat mij nog maar even denken. 

Heb jij ook zo'n palette, of ben je iemand die niet zo veel met oogschaduw heeft? 

2 opmerkingen:

Ik vind het hartstikke leuk om te weten wat jij ervan vindt, dus laat een berichtje achter!
& Hou de site in de gaten voor nieuwe posts

Liefs, Anke