07 juli, 2012

Today's TipS:

Vandaag 5 tips over nagels lakken; het is een zwaar klusje soms.. Dan is de kleur niet goed uitgevallen, dan zitten de lijntje niet recht, dan zit alles naast je nagel, en dan zit er ineens een kras in je lak! Pff, heel lastig en vervelend allemaal, daarom 5 tips om het wat soepeler te laten verlopen:


Voor je je nagels gaat lakken, zorg dat je de randen van je vingers (dus naast de nagel) een beetje hebt ingesmeerd met vaseline, hierdoor droogt de nagellak er niet op op als je knoeit en kun je als je klaar bent met lakken, heel makkelijk alle restjes weghalen met een wattenstaafje met een beetje nagellakremover.

Voor je je nagels gaat lakken, zorg dat je nagels vetvrij zijn zodat de nagellak langer blijft zitten.
Haal voor het lakken even een watje met wat nagellakremover over je nagels zodat je zeker bent voor een langdurig resultaat.

Draag altijd een basecoat onder felle of donkere kleuren; je wilt er niet gek bijlopen met verkleurde nagels omdat je gisteren blauwe nagellak op had.

Als je je nagels gaat lakken; zorg dat je met welke hand je lakt, deze steun heeft; leg je pols op de tafel zodat je stevig 'staat', hierdoor zul je niet snel uitschieten en sneller kunnen lakken.
Als je je nagels gelakt hebt en helemaal klaar bent maar haast hebt; hou je handen een paar seconden in heel koud water; zo stolt de lak sneller en kun je gauw doen wat je moet doen zonder allerlei krassen op te lopen.


Niet vergeten hè <3


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het hartstikke leuk om te weten wat jij ervan vindt, dus laat een berichtje achter!
& Hou de site in de gaten voor nieuwe posts

Liefs, Anke